Aflevering 1 - Benen van boter

Aflevering 1 - Benen van boter

Star Star Star Star Star
2017
28m

Hoofdpersoon Luuk Meijer (Tim Douwsma) is een talentvol Indoor baanwielrenner en bovendien ook nog een geniale student Scheikunde. Hij experimenteert veelvuldig met zelfgemaakte drugs. Samen met zijn vriendin Vanessa (Saskia Elise) maakt hij wilde plannen om snel geld te pakken. Hij wil net zo succesvol in zaken worden als zijn vader (Raymond Thiry). Zijn beste maatje Angela (Valerie Pos) kan zijn keuzes maar moeilijk accepteren.

Luuk krijgt de tip om zijn eigen geproduceerde pretpilletjes naar Scandinavie te smokkelen. Zijn oude wielrencoach Dieter (Aart Staartjes) geeft hem onbedoeld een voorschot om de Black Bitch te maken in zijn eigen lab. De smokkelpoging mislukt echter volledig en Luuk verdwijnt in een Zweedse cel. Met Jurgen (Jack Wouterse) die ook afkomstig is uit Nederland zet hij een ingenieuze ontsnapping op touw. Luuk bereikt na een fietstocht van weken Nederland.

Vanessa is intussen afgegleden naar de absolute dope afgrond.
Interpol zet hem op de lijst van gezochte criminelen terwijl Luuk de een na de andere fiets overwinning in Nederland aan elkaar rijgt. Hier is hij veilig omdat er geen uitleveringsverdrag met Zweden is geregeld. Dieter wil dat hij naar de Olympische Spelen gaat maar hij kan de grens niet over.

Hij krijgt het advies om zijn straf alsnog uit te zitten. Luuk twijfelt.. loopt zijn leven alsnog Spaak?

Spaak is een anti drugs/fiets drama naar de waargebeurde bestseller ‘Groot Verzet’ van Paul Rood.

Play
Nu Kijken Voor € 2.00, 48 uur toegang.
Arrow
Details
Serie Spaak de serie
Seizoen Seizoen 1
Genre Waargebeurd
Jaar 2017
Duur 28m
Taal Nederlands
Ondertitels Nederlands
Cast Tim Douwsma, Saskia Elise, Aart Staartjes, Jack Wouterse, Gert Jakobs, Valerie Pos, Raymond Thiry, Wilfred Genee, Meriyem Manders, Nick Golterman, Amin Ait Bihi, Levi van Kempen
Regisseur Steven de Jong
Kwaliteit FULL HD

Afleveringen

Nieuw

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

Volg ons ook op sociale media:

Partners

Mede mogelijk gemaakt door: