Snuf de Hond en het Spookslot

Snuf de Hond en het Spookslot

Star Star Star Star Star
2011
85m

Tom en Mirjam gaan samen met Snuf een week logeren bij hun oom Hans en hun even oude neef Jaap. Ze hebben gehoord dat er vlakbij de boerderij een spookslot is. De legende vertelt dat in de middeleeuwen een zekere ridder Bertram verliefd werd op jonkvrouw Ada, die op haar beurt een oogje had op de staljongen, waarna ridder Bertram op verschrikkelijke wijze wraak nam. Sindsdien zou het spoken in het bos rondom het kasteel..

 In de buurt blijkt er een bende smokkelaars actief. Rechercheur Barninkhof maakt tevergeefs jacht op de bende. Als Tom iemand in het spookslot ziet – misschien wel een van de smokkelaars – lijkt niemand hem te geloven. Daar komt nog bij dat zijn neef Jaap wel erg veel belangstelling heeft voor Mirjam. De jaloezie drijft een wig tussen de twee jongens: ze krijgen er zelfs ruzie door. Als Tom daarna in zijn eentje – natuurlijk wel met Snuf – op onderzoek uitgaat, vindt Snuf een spoor. Een spoor dat leidt naar een geheime gang...en naar de smokkelaars.

Play
Nu Kijken Voor € 3.00, 48 uur toegang.
Arrow
Details
Genre Avonturenfilm
Jaar 2011
Duur 85m
Taal Nederlands
Ondertitels Geen
Cast Ydwer Bosma, Joosje Duk, Rense Westra, Dominique van Vliet, Steven de Jong, Michiel de Jong, Dieter Jansen, Kenan Raven, Bart de Vries, Gaby Blaaser, Pim Wessels
Regisseur Steven de Jong
Kwaliteit HD

+ Extra's

Lock Gratis beschikbaar na het aanschaffen van 'Snuf de Hond en het Spookslot'

Snuf de Hond en het Spookslot - Making off

Snuf de Hond en het Spookslot - Making off

15m

Nieuw

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

Volg ons ook op sociale media:

Partners

Mede mogelijk gemaakt door: