De Gouden Swipe

De Gouden Swipe

Star Star Star Star Star
1997
95m

De Gouden Swipe speelt zich af in het noorden van Friesland begin jaren dertig. Ate Wallinga (Steven de Jong), de zoon van Douwe (Rense Westra) confronteert zijn 'heit' met de levensbiecht van zijn moeder. Tegelijkertijd als Ate de biecht aanhoort, wint Douwe de felbegeerde Gouden Zweep op de drafbaan. Bij thuiskomst loopt het conflict zo hoog op dat Douwe zijn Gouden Zweep stuk slaat op de rug van zijn zoon. Aanstichter van het kwaad blijkt Douwe's 'zogenaamde' vriend Wilco Herema.

Ate besluit te vertrekken. Dan overlijdt 'mem' en dit brengt vader en zoon weer bij elkaar, maar niet voor lang. Een nieuw conflict ontstaat wanneer Ate verliefd wordt op Janke en Douwe er alles aan doet om de liefde te verbieden. Douwe ontvlucht de problemen en concentreert zich opnieuw om de Gouden Zweep te winnen. Echter... er zijn er meer die de grootste prijs van Friesland willen winnen. 

Powered by Froala Editor

Play
Nu Kijken Voor € 10.00, 48 uur toegang.
Arrow
Details
Genre Drama
Jaar 1997
Duur 95m
Taal Fries
Ondertitels Geen
Cast Steven de Jong, Rense Westra, Hilly Harms, Pieter de Vries, Maaike Schuurmans, Joop Wittermans, Fokke de Vries, Aly Bruinsma, Wilbert Gieske, Hidde Maas, Bram van der Vlugt
Regisseur Steven de Jong
Kwaliteit HD

+ Extra's

Lock Gratis beschikbaar na het aanschaffen van 'De Gouden Swipe '

Gouden Swipe - Making off

Making off - Gouden Swipe

14m
De Kast - In Nije Dei (videoclip)
De Kast - In Nije Dei (videoclip) De Kast - In Nije Dei 5m
Locked

Nieuw

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

Volg ons ook op sociale media:

Partners

Mede mogelijk gemaakt door: