Flirt

Flirt

Star Star Star Star Star
2005
90m

Lex krijgt wat met Ankie en is stapelgek op haar. Hij heeft echter nogal vrijzinnige ideeën over de relaties tussen mannen en vrouwen. Lex is niet voor het actief najagen van polygamie, maar vindt wel dat seksuele omgang met anderen tot op zekere hoogte moet kunnen, zolang mensen elkaar geestelijk maar trouw zijn. Zijn omgeving denkt daar behoorlijk anders over.

Er komen daarom problemen in de relatie tussen Lex en Ankie naargelang hij zijn denkbeelden meer door laat schemeren. Hoewel hij nog niet vreemd is gegaan, kan Ankie het niet verkroppen dat zij in zijn wereld niet de enige is. Ze wil niet nummer één zijn voor Lex, maar nummer enig.

Daarnaast is er Kim, die net haar relatie met Youssouf verbroken heeft omdat ze hem met een ander betrapte. Zij ziet in Lex een doelwit voor haar video-documentaire, waarmee ze wil bewijzen dat mannen niet te vertrouwen zijn. Al snel blijkt Lex zo'n beetje de enige oprechte persoon in de film te zijn, want hoewel alle anderen mooie verhalen vertellen over monogamie en trouw, gaan ze vreemd maar dan in het geheim. Lex komt er daarentegen openlijk voor uit dat hij vindt dat liefde wat hem betreft betekent dat iemand de ander zo min mogelijk bindt, maar gaat juist niet in op betekenisloze mogelijkheden om vreemd te gaan.

Powered by Froala Editor

Play
Nu Kijken Voor € 2.00, 48 uur toegang.
Arrow
Details
Genre Romantische comedy
Jaar 2005
Duur 90m
Taal Nederlands
Ondertitels Geen
Cast Egbert Jan Weeber: Lex
Lidewij Mahler: Ankie
Rifka Lodeizen: Kim
Gonny Gaakeer: Pien
Marcel Hensema: Nico
Rosa Reuten: Simone
Lieke Antonisen: Sam
Kim Pieters: Willemijn
Javier Guzman: Youssouf
Frank Lammers: Egbert-Jan
Eric van Sauers: Foppe
Wolter Muller: Wouter
Peer Mascini: Vader Lex
Carla Hardy: Moeder Lex
Yorick Zwart: Joost
Regisseur Jaap van Eyck
Kwaliteit HD

Nieuw

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

Volg ons ook op sociale media:

Partners

Mede mogelijk gemaakt door: