Kameleon 2 - Making off 2

Kameleon 2 - Making off 2

Star Star Star Star Star
2017-05-31
27m

In Kameleon 2 dreigen de bewoners van Lenten de dupe te worden van een op geld beluste aannemer die een snelweg en een villawijk wil aanleggen in het rustieke dorpje. Dit bouwproject zal ten koste gaan van een aantal boerderijen, maar ook van de molen De Woudaap, het symbool van Lenten.

Als de plannen uitlekken is het hele dorp in rep en roer. Zelfs binnen het gezin van Hielke en Sietse Klinkhamer laaien de discussies over de veranderingen hoog op. Met de komst van de aannemer gebeuren er vreemde dingen in het dorp die ook de tweeling niet ontgaan. Zo wordt Marieke, het nieuwe vriendinnetje van Hielke en Sietse, opzettelijk in het water gegooid. De tweeling kan haar nog maar net redden van verdrinking, maar de astma waar Marieke aan leidt verergert hierdoor. Ze kan alleen genezen in een duur Zwitsers kuuroord. Haar moeder kan dat echter niet betalen. Ook zij is de dupe van de nieuwe bouwplannen, omdat ze haar huis en daarmee hun inkomsten dreigt te verliezen.

Hielke en Sietse besluiten meteen tot actie over te gaan, maar of de tweeling het dorp én het leven van Marieke kan redden, dat is nog maar de vraag.

Play
Nu Kijken Voor Gratis, 48 uur toegang.
Arrow
Details
Genre Avonturenfilm
Jaar 2017-05-31
Duur 27m
Taal Nederlands
Ondertitels Geen
Cast Jos van der Donk, Koen van der Donk, Rense Westra, Steven de Jong, Gijs Scholte van Asschat, Chris Zegers, Saar Koningsberger, Maarten Spanjer
Regisseur Steven de Jong
Kwaliteit HD

Nieuw

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

Volg ons ook op sociale media:

Partners

Mede mogelijk gemaakt door: