Spaak de film - Achter de schermen

Spaak de film - Achter de schermen

Star Star Star Star Star
2017
5m

Spaak de Film:

What drugs can do, you can do better.


Hoofdpersoon Luuk Meijer (Tim Douwsma) is een talentvol baanwielrenner en bovendien ook nog een geniale scheikundestudent. Hij experimenteert veelvuldig met zelfgemaakte drugs. Samen met zijn vriendin Vanessa (Saskia Elise) maakt hij wilde plannen om snel geld te verdienen. Hij wil net zo succesvol in zaken worden als zijn vader (Raymond Thiry). Zijn beste maatje Angela (Valerie Pos) kan zijn keuzes echter maar moeilijk accepteren.

Luuk krijgt de tip om zijn zelfgeproduceerde pretpilletjes naar Scandinavië te smokkelen. Zijn oude wielrencoach Dieter (Aart Staartjes) geeft hem onbedoeld een voorschot om de 'Black Bitch' te maken in zijn eigen lab. De smokkelpoging mislukt echter volledig en Luuk verdwijnt in een Zweedse cel.

Met Jurgen (Jack Wouterse), die ook afkomstig is uit Nederland, zet hij een ingenieuze ontsnapping op touw. Luuk besluit een wekenlange fietstocht terug naar Nederland te maken. Interpol zet Luuk op de lijst van gezochte criminelen, terwijl Luuk de een na de andere baanwielrenwedstrijd wint in Nederland. Hier is hij veilig, omdat er geen uitleveringsverdrag met Zweden is vastgesteld. Dieter wil echter dat Luuk naar de Olympische Spelen gaat, maar hiervoor moet hij de grens over… Luuk krijgt het advies om zijn straf alsnog uit te zitten.

Hij twijfelt. Loopt zijn leven alsnog spaak?

Play
Nu Kijken Voor Gratis, 48 uur toegang.
Arrow
Details
Genre Avonturenfilm
Jaar 2017
Duur 5m
Taal Nederlands
Ondertitels Nederlands
Cast Tim Douwsma, Saskia Elise, Aart Staartjes, Jack Wouterse, Gert Jakobs, Valerie Pos, Raymond Thiry, Wilfred Genee, Meriyem Manders, Nick Golterman, Amin Ait Bihi, Levi van Kempen
Regisseur Steven de Jong
Kwaliteit HD

Nieuw

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

Volg ons ook op sociale media:

Partners

Mede mogelijk gemaakt door: